17 noiembrie 2016

Targ de Turism ROMEXPO

Targul de Turism ROMEXPO, 17-20 noiembrie 2016

Targul de Turism al Romaniei 2016 a fost un eveniment organizat de ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

Gazduind un numar de peste 200 de companii romanesti si din alte tari, targul s-a adresat persoanelor interesate de vacante si calatorii. Un obiectiv major al editiei din noiembrie 2016 l-a constituit promovarea turismului din tara noastra, de la cel cultural, rural sau de business pana la croaziere si turism de aventura.

Conform organizatorilor, Targul de Turism al Romaniei a avut peste 17.000 de vizitatori.

Clubul Sportiv Montan Altitudine a participat la acest eveniment in spatiul standului Asociatiei Rosenau Turism, asociatie al carui membru este. Pe parcursul intregii editii s-au impartit materiale promotionale si s-au oferit informatii potentialilor turisti despre proiectul “Cheile Rasnoavei – Turism si Aventura” care  vizeaza dezvoltarea turismului, in general, si a turismului montan, in special, in zona Cheilor Rasnoavei Turismul activ, turismul montan, eco-turismul si turismul de aventura sunt activitati care se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, dar si practicantilor sporturilor montane, atat la nivel de hobby, cat si de performanta.