Mountain bike

Dificultatea traseelor este una medie, intr-un decor fantastic, cu zone de belvedere catre Postavaru, Bucegi si Piatra Craiului. Datorita expunerii sudice, ambientul este prietenos, ferit de vant, cu predominarea zonelor umbrite de versanti sau padure.

Traseele sunt in circuit, incep.si se termina in zona de acces in Cheile Rasnoavei si se compun din drumuri forestiere si de acces, trasee turistice, trecand prin zone ce ofera panorame deosebite asupra Postavarului – Vanga Mare, abruptul sudic al Postavarului, Bucegi – versantul nordic, cu Bucsoiu si Padina Crucii.

Trasee mountain bike in Cheile Rasnoavei:

Traseu:Cheile Rasnoavei – Poiana Secuilor – Trei Brazi
Traseu Cheisoara – Padina Comorii – Valea Neagra – Cheisoara
Traseu – Cheile Rasnoavei – Saua Calului – Poiana Secuilor – Trei Brazi – Cheile Rasnoavei

Traseul incepe la intersectia drumului national Predeal – Rasnov cu drumul de acces in Cheile Rasnoavei. Se urmeaza drumul forestier prin Cheile Rasnoavei, poiana Inului, cantonul silvic si apoi traseul urca in Saua Calului si merge spre drepata in Poiana Secuilor. De aici, se urmeaza drumul forestier pana la Trei Brazi, din spatele careia incepe cobararea pe marcaj triunghi albastru pana intr-o poiana, cand se vireaza la stanga pe o coama impadurita. Traseul urmeaza poteca descendenta pana paraseste padurea, trecand prin zona de case si de aici coborand si intersectandu-se cu drumul de acces in Cheile Rasnoavei, in vecinatatea zonei de start.

Galerie foto Mountain Bike

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.