7 septembrie 2013

Festival de Turism de aventura si Ecologie Cheile Rasnoavei ed. III, 7 septembrie 2013

07 Septembrie 2013. Cheile Rasnoavei – Turism si Aventura 2013, Festival de turism si ecologie Cheile Rasnoavei, editia a III-a

Incepand cu aceasta editie, Festivalul este Etapa a Campionatul National Stafeta Muntilor. La acest concurs de tip Outdoor Challenge  participa, in mod traditional, toate cluburile si asociatiile de turism si ecologie din tara.

Acest lucru inseamna atingerea obiectivelor proiectului de a promova Cheile Rasnoavei ca destinatie premium de sporturi montane, de a atrage turisti, precum si practicanti ai sporturilor montane, atat la nivel de hobby, cat si de performanta:

Festivalul “Cheile Rasnoavei – Turism si aventura” cuprinde concursuri tematice (orientare, cultura montana si ecologica, etc), probe cultural-artistice, concursuri de ecologizare a zonei si altele. Prin intermediul acestui tip de evenimente se urmareste, pe de o parte, atragerea tuturor iubitorilor de turism (cu precadere montan) si ecologie catre oportunitatile oferite de Cheile Rasnoavei si pe de alta parte responsabilizarea acestora privind problemele ecologice si de protectia naturii.

Loc de desfasurare: Muntii Postavaru, zona Cheile Rasnoavei, orasul Rasnov

Categorii de concurs:

Copii: echipaje de cate 3 membri pana in 14 ani, indiferent de sex, cu insotitor
Juniori: echipaje de cate 3 membri, 15 – 20 ani, indiferent de sex
Elite: echipaje de cate 3 membri indiferent de varsta si sex
Open: echipaje de cate 3 membri indiferent de varsta, dar obligatoriu mixt sau feminine