Via ferrata

Via ferrata se parcurge impreuna cu alpinisti profesionisti. In Cheile Rasnoavei, acest traseu unic in Romania te poarta pe portiuni verticale si pe un traseu expus pana la 140 metri inaltime. Via ferrata este destinata clientilor cu conditie fizica buna si moral excelent. Traseul ofera celor neinitiati in alpinism sansa sa atace in siguranta pereti inalti de stanca si sa-si cunoasca limitele.

Traseul parcurge aproximativ 400 m de perete si este situat pe partea sudica a cheilor. Durata medie de parcurgere a acestuia este de 30-45 minute. Aceasta activitate nu presupune calitati de catarator, dar necesita un efort sustinut, concentrare si motivare.

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.